Who do you want us to be?

SuperCover Band je sastavljen od redom vrsnih glazbenika potkovanih znanjem i iskustvom koje su do sada stjecali u nebrojeno različitih kombinacija, glazbenih događanja i manifestacija, do etabliranih hrv. bandova (Hladno pivo, Marko Tolja, Gustafi...) s kojima su surađivali.

parallax background

IDEJA U STVARNOST

Ova mlada ekipa od 6 istomišljenika se odvažila na ovaj projekt koji je uvijek bio "tu negdje" u pričama, a nikako u stvarnosti.

6 entuzijasta pokrenula su cover band koji će se baviti obradama pjesama stranog i našeg repertoara, bazirajući se na trenutne top ljestvice urbane i moderne glazbe!

 

POP - ROCK GLAZBENA PRIČA

Biti će tu na repertoaru i dobrih starih rock bendova kao AC/DC, Whitesnake, Bijelo Dugme, Parni Valjak... kao i izvođača poput Bruno Marsa, Lenny Kravitza, Kings of Leon, Michael Jacksona, Barry Whitea, Bob Marleya, Elvis Presleya, Tine Turner pa i Dine Dvornika, Tonya i Olivera!

Band je žanrovski raznovrstan, ali teži kvalitetnom repertoaru i isto takvoj zabavi! Ime banda govori dovoljno, mi smo cover band i nadamo se da ćemo Vas super zabaviti na vašem događaju!

Kontaktirajte nas
parallax background
 

Domenik Tuna
Lead vocal, trumpet, congas

Andy Cech
Drums, vocal, percussion

Borna Benko
Guitar, vocal

Eugen Srdoč
Vocal, bass

Matko Basara
Keyboard, vocal

Tonci Trinajstic
Saxophone

DJ Zoki
Optional